KAPCSOLAT - REPROMAX - V. KERÜLET BÁTHORY U. 25. 
ReproMax gyorsnyomda, fénymásoló, könyvkötészet
1054 Budapest, V. kerület Báthory utca 25.
(Arany János utcai metrótól 4 perc séta. TÉRKÉP)

NYITVA TARTÁS:

Hétfőtől - péntekig: 
8:30 - 17:00
Szombaton, v
asárnap ügyelet: +36 20 550 0120
(CopyMax és PrintMax NYITVA!)

Te
lefon/fax: +36 1 950 2062

M
obil: +36 20 550 0120,  +36 70 252 8016

E-mail:
 info@repromax.hu 
(Ha e-mailt küldesz, írj telefonos elérhetőséget!)

Óriás FILE küldése
- klikk a MAMMUTRA

Útvonaltervezéshez - klikk a LOGÓRA

SZOMBAT, VASÁRNAP és ÜNNEPNAP NYITVA/ÜGYELET: kérésre ügyeleti rendszerben vagyunk nyitva, amit telefonon egyeztess a következő számon +36 20 550 0120

Autóval érkező megrendelőink: a Báthory utca a Duna felől a Bajcsy Zsilinszky út felé egyirányú!
Így autóval a Batthyány örökmécses felöl közelítsd meg boltunkat. Parkolás fizetős, üzletünk környékén általában mindig van üres parkolóhely.

BKV-val érkező megrendelőink: a legegyszerűbb ha a 3-as METROval az Arany János utcánál leszálsz, majd a Bajcsy Zsilinszky út bal oldalán elindulsz a Nyugati tér felé, és a második utcánál (ez a Báthory utca) befordulsz balra. A saroktól kb. 20 méterre bal oldalon megtalálod boltunkat!

 

TOVÁBBI BOLTJAINK BUDAPESTEN:

www.copymax.hu
XI. kerület Villányi út 48.

Több mint fénymásoló

www.printmax.hu
IX. kerület Lónyay utca 51.

Több mint gyorsnyomda

www.stampmax.hu
XI. kerület Villányi út 48.

A bélyegzőkészítő

 

ReproMax gyorsnyomda megközlíthetőségi Budapest főbb csomópontjairól:

SZÉLL KÁLMÁN térről(volt MOSZKVA térrõl)
 a 4-6-os villamossal a Nyugati pályaudvarig. Itt szálljon át a 9-es buszra amiről a Báthory utca megállóban szálljon le. Sétáljon vissza pár métert a Báthori utcához majd előre kb 20-30 métert a bal oldalon üzletünkig.

MÓRICZ ZSIGMOND körtérrõl a 47-es villamossal a Kálvin térig. Itt szálljon át a 15-ös vagy 115-ös buszra amiről a Hold utca megállóban szálljon le. Innen sétáljon előre a jobb oldalon és az első sarkon forduljon jobbra a Báthory utcára melyen sétáljon előre a jobb oldalon a 25-ös számig. (A második sarok előtt kb 20 méterrel. Összesen 5 perc séta a Hold utca megállótól)

KELETI pályaudvartól a 73-as trolival a Báthory utca megállóban szálljon le. Sétáljon vissza pár métert a Báthori utcához majd előre kb 20-30 métert a bal oldalon üzletünkig.

NYUGATI pályaudvartól a 9-es buszra amiről a Báthory utca megállóban szálljon le. Sétáljon vissza pár métert a Báthori utcához majd előre kb 20-30 métert a bal oldalon üzletünkig.

DÉLI pályaudvartól a18, 59, 61-es villamossal a Széll Kálmán térig onnan a 4-6-os villamossal a Nyugati pályaudvarig. Itt szálljon át a 9-es buszra amiről a Báthory utca megállóban szálljon le. Sétáljon vissza pár métert a Báthori utcához majd előre kb 20-30 métert a bal oldalon üzletünkig.

PUSKÁS FERENC a 80-as trolival a Keleti pályaudvarig onnan a 73-as trolival a Báthory utca megállóban szálljon le. Sétáljon vissza pár métert a Báthori utcához majd előre kb 20-30 métert a bal oldalon üzletünkig.

BUDAŐRS TEMPLOM TÉRRŐL a 240E busszal a Móricz Zsigmond körtérig a 47-es villamossal a Kálvin térig. Itt szálljon át a 15-ös vagy 115-ös buszra amiről a Hold utca megállóban szálljon le. Innen sétáljon előre a jobb oldalon és az első sarkon forduljon jobbra a Báthory utcára melyen sétáljon előre a jobb oldalon a 25-ös számig. (A második sarok előtt kb 20 méterrel. Összesen 5 perc séta a Hold utca megállótól)

NAGYTÉTÉNYTŐL A CAMPONÁTÓL 133, 233-as busszal a Ferenciek teréig. Itt szálljon át a 15-ös vagy 115-ös buszra amiről a Hold utca megállóban szálljon le. Innen sétáljon előre a jobb oldalon és az első sarkon forduljon jobbra a Báthory utcára melyen sétáljon előre a jobb oldalon a 25-ös számig. (A második sarok előtt kb 20 méterrel. Összesen 5 perc séta a Hold utca megállótól)

CSEPEL PLÁZÁTÓL a H7-es hévvel a Boráros térig ahol szálljon át a 2-es villamosra ezzel menjen a Kossuth Lajos térig ahonnan sétáljon előre a jobb oldalon a Báthory utcán 10-15 percet.

SZIGETSZENTMIKLÓSRÓL a H7-es hévvel a Közvágóhídig. Itt szálljon át a 2-es villamosra ezzel menjen a Kossuth Lajos térig ahonnan sétáljon előre a jobb oldalon a Báthory utcán 10-15 percet.

ÚJPEST KÖZPONTBÓL az M3-as metróval az Arany János utca megállóig. Innen sétáljon vissza a Bajcsy-Zsilinszky út bal oldalán (páros oldal) és balra a második utcán forduljon le balra a Báthory utcára majd 20 métert sétáljon előre üzletünkig.

KŐBÁNYA KISPESTRŐL az M3-as metróval az Arany János utca megállóig. Innen sétáljon vissza a Bajcsy-Zsilinszky út bal oldalán (páros oldal) és balra a második utcán forduljon le balra a Báthory utcára majd 20 métert sétáljon előre üzletünkig.

SZENTENDRÉRŐL  H7-es hévvel a Margit híd budai hídfőig. Itt szálljon át a 9-es buszra amiről a Báthory utca megállóban szálljon le. Sétáljon vissza pár métert a Báthori utcához majd előre kb 20-30 métert a bal oldalon üzletünkig. 

 


ugrás a lap tetejére

 

 


Ajánlott tartalmak:

Kövesd a Repromax-ot a Facebook-on!


2